Inzerát č. #5161

Požičiame elektrobicykel Haibike SDURO HardNine 4.0 2017

Prenajmem | Bratislava | 31. 5. 2017

elektrobicykel Haibike SDURO HardNine 4.0 2017

29 € / deň
zábezpeka 400 €
Prenajímateľ

Ebajk BRATISLAVA

Neohodnotený
Všetky inzeráty - 15 inzerátov
Adresa: Račianska 77, Bratislava mapka

Telefón:  +421zobraziť
Požičiame elektrobicykel Haibike SDURO HardNine 4.0 2017

POPIS

Stabilný, tuhý horský ebike s pevným zadným rámom „eHardtail“. Stavaný pre túry v stredne náročnom a ľahkom lesnom teréne, pohodlný pre jazdu po lesných či poľných cestách.

eBike s veľkosťou kolies 29″ bude stabilný v dlhých tiahlych zjazdoch a celkovo pri rýchlejšej jazde. Veľké kolesá sa odvaľujú hladšie cez terénne nerovnosti či výmole, majú dobrú priechodnosť. Pri ostrých zákrutách sa však trošku potrápite. Tento typ kolies je výhodný pre jazdcov vyššej postavy alebo jazdcov so zameraním na cross-country.

SDURO Model 4.0 má vo výbave
Elektromotor Yamaha PW, s funkciou „Zero-Cadence System“, zaberá s okamžitou účinnosťou od úvodného šliapnutia do pedálov. Elektronika motora umožňuje maximálny krútiaci moment 80Nm. Je obľúbený vďaka svojmu športovému ladeniu, kompaktnému vzhľadu a nižšej hmotnosti. Tento spoľahlivý motor je v konštrukcii výrobcu Haibike elegantne integrovaný do rámu elektrobocykla a zo spodnej časti dôsledne chránený systémom “SkidPlate“.

Minimalistický a robustný Yamaha LED display umožňuje pohodlné riadenie motora cez 4 úrovne pomoci (Off, Eco+, Eco, Standard, High). Je umiestnený na ľavej strane riadidiel tak aby sa dal ovládať palcom ľavej ruky bez nutnosti pustiť riadidlá.

Batériu Yamaha s kapacitou 400 Wh. Pri použití podpory ECO+ umožňuje dojazd. Elektrobicykel je dodávaný s rýchlo nabíjačkou Yamaha 4A, model 2016. Pre 400Wh batériu je čas potrebný do úplného nabitia cca. 3,5 hodiny.

Model 4.0 má ďalej prednú vidlicu SR Suntour XCM RL-DS so zdvihom 100mm. Prehadzovačku Shimano Acera M3000 s 9 rýchlosťami. Hydraulické diskové brzdy Tektro HD-M285.

Nemecká značka Haibike sa špecializuje na výrobu elektrobicyklov od roku 2010 a pre tento rok ponúka, vo svetovom meradle, najširší sortiment športových prémiových ebikov.

Kontaktovať prenajímateľa


Váš dopyt bol úspešne odoslaný.