Inzerát č. #5163

Požičiame elektrobicykel Haibike SDURO HardNine RC 2016

Prenajmem | Bratislava | 31. 5. 2017

elektrobicykel Haibike SDURO HardNine RC 2016

29 € / deň
zábezpeka 400 €
Prenajímateľ

Ebajk BRATISLAVA

Neohodnotený
Všetky inzeráty - 15 inzerátov
Adresa: Račianska 77, Bratislava mapka

Telefón:  +421zobraziť
Požičiame elektrobicykel Haibike SDURO HardNine RC 2016

POPIS

Jazdený horský ebike s pevným zadným rámom „eHardtail“. Stavaný pre dlhé túry na nespevnených lesných či poľných cestách. Je tuhý, výborne prenáša hnaciu silu pedálov a motora na jazdený povrch. Model RC využíva možnosť motoru Yamaha a ponúka dvojprevodník vpredu a s 20 rýchlostí.

SDURO označuje sériu e-bikov vybavených motorom YAMAHA. Je to motor s funkciou Zerou Cadence Support, pre okamžitú podporu jazdca od prvého opretia sa do pedálov. Ladením elektroniky motora pre rok 2016 dosahuje maximálny krútiaci moment 80Nm. Celý systém ponúka jazdcovi veľmi dynamický zážitok z jazdy, oceníte to najmä aj v náročnom teréne.

Horský e-bike s veľkosťou kolies 29″ voľte v prípade, že chcete lepšiu stabilitu v dlhých tiahlych zjazdoch a celkovo rýchlejšiu jazdu. Veľké kolesá sa odvaľujú hladšie cez terénne nerovnosti či výmole, majú dobrú priechodnosť. V teréne s ostrými zákrutami však budete musieť vynaložiť väčšie úsilie na ich zvládnutie. Výhodné sú pre jazdcov vyššej postavy alebo jazdcov so zameraním na cross country.

Primárne určenie: cross country / maratón

Nemecká značka Haibike je pionierom na európskom trhu, od roku 2010 sa špeciálne venuje výrobe ebikov s cieľom sprístupniť zákazníkom nový druh športu ePerformance biking.

Kontaktovať prenajímateľa


Váš dopyt bol úspešne odoslaný.